ANYWEAR® iOS app - ny version ude!

YES.. EN NY VERSION AF VORES APP ER UDE!

Vi har lavet en opdatering til iOS 8, hvilket gør, at en række funktionaliteter nu igen virker som de skal. Hvis du allerede tidligere har hentet app'en, så skynd dig ind i din App Store applikation og opdater app'en. Hvis du ikke tidligere har hentet den, så bør du overveje at gøre det. Nedenfor får du i hvert fald et overblik over fordelene ved app'en:

  • Med ANYWEAR® iOS app'en til din iPhone har du altid din second hand butik lige ved hånden!
  • Du kan nemt og hurtigt få et overblik over de mange lækre varer, følge og kommentere på de annoncer der falder i din smag, følge dine favoritbrugerprofiler, oprette alle de annoncer med det tøj, sko og accessories du ønsker at sælge - hvor som helst og når som helst.
  • Gå hverken glip af de seneste nye kommentarer på dine egne annoncer eller andre annoncer og brugerprofiler du følger. Med de avancerede push-notifikationer på ANYWEAR® er du altid opdateret – også når du er på farten!
  • ANYWEAR® iOS app og website er altid synkroniseret. Det betyder, at du f.eks. har overblik over, hvilke notifikationer du har læst, uanset om du er online via din iOS app til iPhone eller din computer.